Liktenis mainījies: Kā šodien izskatās Odeds Fērs, kurš guva pasaules slavu pēc lomas filmā „Mūmijas”

Es esmu pārliecināts, ka katrs atcerēsies vismaz dažus aktierus, kuri ir redzēti tikai reizi, bet kuri paliek atmiņā uz ilgiem laikiem. Tu pat nezini viņu vārdus, neesi redzējis citās filmās, bet viņu seja tev paliek atmiņā uz visu mūžu.

 

Viens no šādiem aktieriem, iespējams, varētu būt Odeds Fērs, kurš ieņēma medžaju vadoņa lomu filmā “Mūmijas” 1999. gadā.

 

Šogad Fēram apritēs jau 52 gadi, kas ir lielisks iemesls pievērst uzmanību viņa dzīvei un karjerai. Tomēr ne par vienu, ne par otru nevar sniegt plašas informācijas, jo viņš nekad netapa īsta zvaigzne.

Aktieris dzimis Tel-Avivā, ieguva izglītību, dienēja un gatavojās pārņemt ģimenes biznesu. Tomēr eksaktās zinātnes drīz zaudēja viņa interesi, un viņa dzīvē ienāca teātris. Pirmo reizi, uzstājoties uz skatuves, Odeds saskārās ar atziņu, ka vēlas kļūt par aktieri.

 

Atvadījies no ģimenes, Fērs devās uz Londonu, lai turpinātu mācīties aktiermeistarību. Viņa ceļš uz slavu sākās 1998. gadā, pēc divām nelielām lomām. Jau nākamajā gadā viņu ievēroja Stīvs Sommers, piedāvājot Ardeta Beja lomu “Mūmijās”. Tas bija triumfa brīdis jaunajam aktierim.

 

Ej uz nākamo lapu un aplūko, kā aktieris izskatos savos 52 gados!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment